Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
BG
Меню
Профил
Език

Намери продукти по

Цена

59лв. - 299лв.
НачалоМарки

UNDER ARMOUR

Филтри
UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR

На 25 септември 1996 година Кевин Планк, бивш състезател по американски футбол към университета в Мериленд, създава Under Armour. Той започва бизнеса си от гаража на баба си във Вашингтон и продава стоката си от гаража на колата. 
Всичко започва с прототип на тениска, наречен “The Shorty”. Тя е тънка, плътно прилепва по тялото и не попива влагата, а я отвежда навън, като едновременно с това разхлажда притежателя си.
До края на 1996 година Кевин има над 500 продадени бройки.

През 1998 година Кевин се изнася от гаража във Вашингтон и бизнесът се установява в Балтимор, което и до ден днешен е дом на марката.

Утвърждаването на Under Armour като една от големите спортни марки започва с големия пробив - подписване на договор за поръчка на продукти с Warner Brothers за два филма - Any Given Sunday и The Replacements.
Същата година UA става партньор на новата XFL лига по американски футбол.

През 2008 година Under Armour разкриват дългоочакваната линия от тренировъчни маратонки с първата си рекламна кампания за Super Bowl и така затвърждават позицията си на пазара на спортни обувки.

През 2016 година Under Armour представя първата си “умна” маратонка - UA SpeedForm Gemini 2 Record Equipped. Вградената технология Record Sensor™ следи и пази данни като избягано време, дата, продължителност, разстояние без да Ви се налага да носите със себе си излишни устройства. 

През 2018 година Under Armour пуснаха и два нови модела connected маратонки за бягане. Вътре във всяка обувка има Bluetooth модул, ускорител и жироскоп.

 

 

 

38

продукти

Продукти

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»